Ajakava:
16.00 - 17.00 Koolituse I sessioon: TalTech toiduteadlane Rain Kuldjärv räägib fermentatsioonist
17.00-17.10 vaheaeg
17.10 - 18.00 Koolituse II sessioon: Rain Kuldjärv räägib sensoorikast
18.30-19.30 Õhtusöök ja parimate praktikate ning töökogemuste jagamine Dzingel restorani buffet-lauas
Registreerumise viimane tähtaeg: P 10.nov kell 23.59 või kohtade täitumisel.
Küsimuste korral kirjutada: anna.kikkas@saku.edu.ee või helistada 51962432
NB! Kui olete registreerunud ja siis vahetult enne üritust selgub, et mõjuvatel põhjustel ei saa osaleda, siis palun andke mulle teada telefonitsi, sms-ga või e-maili teel. Siis saan pakkuda broneeritud kohta mõnele teisele heale kolleegile.